Kalustettu huoneisto – joustavaa vuokrausta sinun ehdoillasi

11 November 2022
 Kategoriat: , Blog

jaa  

Kalustettu asunto on joustava, helppo ja kodikas asumismuoto, joka palvelee tilapäisissä asunnontarpeissa. Kalustetussa asunnossa on valmiina kaikki, mitä tarvitsee arjessa. Asunnosta löytyvät niin astiat, huonekalut ja myös yksinkertaiset siivousvälineet. Tervetuloa blogin pariin, tällä kertaa tutustumme lähemmin kalustettuihin asuntoihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kun muutat kalustettuun huoneistoon, sinun ei tarvitse tuoda asuntoon kuin omat henkilökohtaiset tavarat. Kalustettu asunto on pyritty tekemään sisustukseltaan moderniksi mutta simppeliksi, jotta se miellyttäisi mahdollisimman monia asujia ja asunnoissa viihtyisi myös hieman pidempäänkin.

Kalustettu huoneisto – joustavaa vuokrausta

Kalustettu huoneisto on mukavampi vaihtoehto kuin hotelliasumien, sekä se tulee yleensä myös edullisemmaksi. Vapaita asuntoja on saatavilla useita ja yleensä sinun ei tarvitse käydä edes katsomassa asuntoa paikan päällä. Lyhytaikaisen asunnon vuokraaminen on huomattavasti helpompaa ja joustavampaan, verrattuna pitkäaikaisen tyhjän huoneiston vuokraamiseen.

Väliaikaista sekä pitkäaikaista asumista

Kalustettu asunto on suosittu ratkaisu, kun tarvitaan väliaikaista asuntoa eikä omia kalusteita haluta siirtää vaikka uudelle paikkakunnalla. Kalustettu asunto mahdollistaa joustavan asumisratkaisun niin vuokralaisen sekä vuokranantajan näkökulmasta.

Asunnot pyritään varustelemaan hyvin, joten esimerkiksi astioita ja pyyhkeitä on riittävästi. Useimmiten asuntoihin on laitettu myös pyykinpesukone sekä astianpesukone, jos sille on tilaa keittiössä. Valmiiksi kalustetut asunnot toimivat kotina asukkailleen siinä missä omilla kalusteilla sisustettu asunto.

Mistä kalustetun asunnon vuokran hinta muodostuu?

Yleisimmät kalustettujen asuntojen vuokraajat ovat työmatkalaisia tai remontin takia vakituisesta asunnostaan pois muuttajia. Asuntoja on kuitenkin tarjolla paljon erikokoisia ja erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia. Kalustettujen asuntojen vuokrat vaihtelevat suuresti ja useimmiten hinta on sitä alhaisempi, mitä pidempään asuntoa vuokrataan. Hinnoittelu on usein yöpymisperusteista, mikä antaa avoimuutta ja joustavuutta vuokran määrään. Esimerkiksi yöhinnoittelun avulla tiedät tarkalleen, kuinka paljon asunnon vuokraaminen kahdeksi kuukaudeksi ja viideksi päiväksi maksaa.

Joskus vuokranmäärä jaetaan viikoittain tai kuukausittain, mutta kannattaa huomioida, että tämän tyyliseen hinnoitteluun voi liittyä tiukempi irtisanomisaika. Kalustettujen vuokra-asuntojen hintoihin vaikuttavat useat tekijät, kuten asumisen pituus, asunnon sijainti, asuvien henkilöiden lukumäärä sekä mahdolliset lemmikit. Asuntoa vuokratessasi tutustu myös siihen mitä palveluita vuokranhintaan sisältyy sekä asunnon varustelun tasoon. House & Marine Finland Oy tarjoaa tilavat ja siistit kalustetut asunnot.